Du befinder dig på SPORT 24's gavekort shop - Tryk HER for at komme tilbage til SPORT24.dk

Løbehjul til børn

0 produkter

Filtrer
Sortering
Fjern alle
Viser 0 af 0 produkter

Vælg det perfekte løbehjul!

Når foråret kommer og solen skinner, er det tid til at finde løbehjulet frem. Tag løbehjulet frem, mød vennerne på gaden og sus afsted med din favoritmusik i ørerne. Hvis du ikke allerede ER hoppet med på den populære løbehjulstrend, så har du chancen nu. Kombinér seje tricks med effektiv transport og god motion. Ta´ et kig på de fede løbehjulsmodeller her på siden!

Hvilken type er du?

Inden du beslutter dig for en løbehjulsmodel, bør du overveje hvilken type løbehjul, der passer bedst til lige præcis din kørestil. Grundlæggende findes der to typer:

Almindeligt løbehjul

  • Store hjul giver god fart, for hurtig og effektiv transport
  • Sammenklappeligt stel, der sikrer nem opbevaring og transport
  • Justerbart styr, for optimal tilpasning til din højde
  • Perfekt til fart, transport og leg

Trick løbehjul

  • Små, kompakte hjul for stor slidstyrke og optimal føling med underlaget
  • Robuste materialer, der tåler hård kørsel
  • Fast opbygning, der sikrer, at stellet ikke knækker sammen
  • Perfekt til tricks og kørsel på kantsten, ramper og lignende

Herudover findes der børnemodeller, som løbende kan tilpasses barnets alder. På den måde kan barnet vokse og udvikle sig sammen med løbehjulet. Prismæssigt ligger modellerne fra billige begynderløbehjul til de mere eksklusive og attraktive kvalitetsmodeller fra øverste hylde.

Uanset hvilken model du vælger, anbefaler vi, at du altid kører med hjelm og anvender sikkerhedsgodkendt beskyttelsesudstyr på knæ, håndled og albuer.

Saml på gode minder!

Blær dig med dine skills, når du giver den gas i skolegården med dine bedste venner. Øv dig i de fedeste tricks og få pulsen op, når du en varm sommerdag kaster dig frygtløst ud fra den højeste rampe i skolegården. Oplev frihed og køreglæde, når du drøner afsted med vinden i ansigtet. Hos SPORT 24 finder du et godt udvalg af kvalitetsløbehjul fra kendte mærker som Micro, Stiga og Cruz. Tjek udvalget og kom med på moden!