Du befinder dig på SPORT 24's gavekort shop - Tryk HER for at komme tilbage til SPORT24.dk

HOKA løbesko dame

0 produkter

Filtrer
Sortering
Viser 0 af 0 produkter

Støddæmpende og lette HOKA løbesko til damer

Du har brug for den rette støtte, pasform og komfort for at gøre dine løbeture lettere og mere behagelige. HOKA løbesko til damer tilbyder avanceret løbsteknologi, der gør dit løb mere behagelig. Med et par HOKA løbesko får du mere fart, uanset om det er på asfalt eller i skoven.

Forskellige teknologier  

HOKA løbesko er ikke så svære at genkende og det skyldes i høj grad den store sål. Den er kendetegnende når der tales om HOKA løbesko. Den store sål er med til at sikre dig maksimal støddæmpning og er endvidere udviklet med en Active Foot Frame-teknologi. Denne teknologi betyder i praksis, at løbeskoens sål omfavner din fod, hvilket er med til at gøre dem meget komfortable at have på. HOKA løbeskoene til damer ser enormt store ud sammenlignet med andre løbesko. Store sko forbindes oftest med tunge sko. Men det er ikke tilfældet her. HOKA løbesko til damer er enorm lette i forhold til størrelsen og med HOKA’s Meta Rocker-teknologi, får du også en komfortabel fremdrift under løb. Meta Rocker-teknologien er selve skoenes geometri og alle HOKA’s løbesko er svagt buet ud mod forfoden, som gør, at du får et rul fremad når du skal i gang med at løbe. Dette er fælles for alle HOKA løbesko og det gør også, at skoene har et sjovt udseende.

Smart design og høj komfort

Du har måske selv oftest mest kendt til de flade sko med et minimalistisk design og tynde såler. Netop dette har HOKA gjort op med og udviklet brede, bløde og høje såler, som samtidig betyder masser af stødabsorbering. Derudover er designstilen af HOKA løbeskoene til damer unikke og du kan med sikkerhed finde et par løbesko i den farve, som du synes matcher din egen personlige stil. HOKA løbesko til damer er kendetegnet ved maksimal komfort, maksimal støddæmpning og minimal vægt. Alle løbeskoene fra HOKA har en let kurvet sålopbygning, som er et såkaldt Meta Rocker design, som gør, at du får et rul fremad når du skal i gang med at løbe. HOKA løbeskoene til damer er lette at genkende og det skyldes i høj grad den store sål. Det er den store sål som sikrer dig maksimal støddæmpning.

Køb de næste HOKA løbesko til damer online

Uanset om du skal ud på korte, lange, langsomme eller hurtige løbeture er der med sikkerhed et par HOKA dame løbesko, som passer dig bedst. HOKA har udviklet mange forskellige løbesko og du kan med sikkerhed finde netop det par, som passer dine fødder perfekt. Du kan finde mange forskellige HOKA løbesko til damer online på SPORT24.DK. Her kan du bestille hurtigt og sikkert online og få fri fragt som klubmedlem. Husk at du har 365 dages returret og selv bestemmer om du sender retur til webshoppen eller bytter i en af vores mange fysiske SPORT 24 butikker, som du finder landet over.